Installatie

Verwarming

  • Indien U: uw gaskachels juist wilt laten vervangen door een nieuwe centrale- verwarmingsinstallatie met cv-ketel;
  • voornemens bent uw cv-installatie uit te breiden met vloerverwarming;
  • uw cv-ketel met geiser wilt laten vervangen door een nieuwe combiketel;

Installatiebedrijf T.B.B. beschikt over ruime ervaring in deze dienstverlening.

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is vaak een keus voor 15 jaar. Juist daarom is het heel belangrijk dat u hierin geen verkeerde keuze maakt. Uiteraard kunt u zichzelf via internet oriënteren. Het is echter van groot belang dat de nieuwe cv-ketel bij uw woonsituatie en cv-installatie past. Wij zijn u daarbij graag van dienst.

Bent u dringend aan een nieuwe cv-ketel toe, u wilt uw spaargeld achter de hand houden voor eventueel onvoorziene uitgaven dan is het leasen van een cv-ketel wellicht interessant voor u. U heeft 15 jaar lang garantie op onderdelen, montage uren, reisuren en voorrijkosten. Met een vast maandbedrag weet u waar u aan toe bent. Een leuke bijkomstigheid is dat de fiscus mee betaalt !

Sanitaire installaties Installatiebedrijf

T.B.B.heeft ruime ervaring in het realiseren van sanitaire installaties. Bent u van plan uw badkamer te laten renoveren neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben reeds vele exclusieve badkamers gerealiseerd en zien het als een uitdaging ook uw badkamer naar uw wens te maken.

Maar niet alleen luxe badkamers, ook de meest eenvoudige badkamers, sanitaire opstellingen voor minder-validen en het realiseren van grotere sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, schoolgebouwen, campings en recreatiegebieden behoren tot de werkzaamheden van Installatiebedrijf Technisch Beheer Bor.

Graag maken wij een afspraak voor u in een van de showrooms van onze leveranciers. Bel gerust voor advies of een vrijblijvende offerte.

Waterleiding

Voor het installeren van een waterleiding installatie in een woonhuis tot en met de engineering en montage van complete industriële waterleidinginstallaties kunt u bij installatiebedrijf T.B.B. terecht. Dit alles uiteraard volgens de laatst geldende voor-schriften.

Ook in het realiseren van legionella-veilige warmwater installaties met een groot tapwatercomfort voor luxe woonhuizen, hotels, restaurants, campings, sportaccommodaties etc. heeft installatiebedrijf T.B.B.veel ervaring.

Gasleiding

Voor het installeren van gasinstallaties voor de woningbouw, maar ook voor het leveren en ontwerpen van grote gasinstallaties bent u bij installatiebedrijf T.B.B. aan het juiste adres. Uiteraard installeren wij volgens de waarborgcriteria en de laatste normen welke zijn vastgesteld in het bouwbesluit.

Vuil- en schoonwaterriolering

In het ontwerpen en installeren van complete schoonwater- en/of vuilwater rioleringssystemen heeft installatiebedrijf T.B.B. al ruime ervaring. Wij hebben niet alleen ervaring met pvc maar werken ook met PP of PE rioleringssystemen met spiegellas verbindingen. Uiteraard verzorgen wij, indien gewenst, revisietekeningen met behulp van ´autocad´.

Hemelwater afvoersystemen

Installatiebedrijf T.B.B. realiseert traditionele hemelwaterafvoersystemen in pvc, zink of koper maar ontwerpt en installeert ook volvullingssystemen zoals het ´Pluvia systeem´ van Geberit of het ´Vacurain systeem´ van Dijka. Infiltratie systemen voor hemelwater Het is een goede zaak dat steeds meer gemeenten overgaan op het infiltreren van hemelwater. Bij dit systeem wordt de schoonwaterriolering niet aangesloten op de gemeenteriolering maar op een aantal zogenaamde rainboxen, welke voorzien worden van geotextiel. Deze boxen kunnen per stuk 300 liter water herbergen en staan het regenwater langzaam af aan de bodem.

De rioolwater zuiveringsinstallatie (RWZI) wordt ontlast doordat zij het schone regenwater niet meer hoeft te verwerken. Maar dat niet alleen, het komt ook de te lage grondwaterstand ten goede.

Dakgoten

Dakgoten zijn niet alleen functioneel maar ze bepalen ook in belangrijke mate het aanzien van uw woning. Installatiebedrijf T.B.B. levert en monteert niet alleen standaard mast- en bakgoten, maar ook op maat gemaakte goten, zowel voor nieuwbouw als voor vervanging. Uiteraard zijn de dakgoten ook in zink of koper lever- en monteerbaar. Zink is een erg duurzaam materiaal voor dakgoten. Het vervaardigen van zinken goten is arbeidsintensief maar daar staat tegenover dat de kwaliteit en levensduur het vaak aantrekkelijk maken om zink toe te passen. Bij een op de juiste wijze geplaatste zinken goot of dakbekleding is een levensduur van 30 jaar geen uitzondering. Niet voor niets worden de meeste dakgoten dan ook uitgevoerd in zink. Een eventuele lekkage kan bij een zinken goot snel en goedkoop worden gerepareerd. Dit in tegenstelling tot een kunststof goot die in geval van een lekkage vaak volledig vervangen dient te worden.

Koper is een materiaal dat niet alleen een zeer specifieke uitstraling heeft maar eveneens een uitzonderlijk lange levensduur. Onder invloed van lucht en neerslag vormt koper een ondoordringbare oxidehuid die in eerste instantie donkerbruin van kleur is en vervolgens verder verkleurt naar het karakteristieke patinagroen.