Renovatie & Restauratie

Renovatie & Restauratie

Het renoveren en restaureren van een woning of een bouwwerk is maatwerk. TBB heeft in de loop van de jaren al diverse panden opgeknapt en/of in de oude staat teruggebracht.

Renovatie

Wij zien dat bij renovatie de behoefde van opdrachtgevers in het inpassen van de huidige kwaliteitseisen en een eigentijds comfort in combinatie met nieuwe energie voorzieningen in een monumentaal pand toe neemt.

Dit terwijl het monumentale karakter moet blijven bestaan.

Het is daarom belangrijk om in een vroeg stadium, met alle betrokken partijen om tafel te gaan, om gezamenlijk het traject van de renovatie uit te stippelen zodat de renovatie zo optimaal mogelijk gerealiseerd wordt.

Ook voor de kleinere renovaties kunt u bij ons terecht.
denk hierbij aan kozijnen , vloeren, daken of andere delen welke aan vervanging of herstel toe zijn.

Restauratie

Restaureren gaat verder dan alleen stenen stapelen.
het vraagt om vakwerk en mensen die de fijne kneepjes van het ambacht kennen en zich bewust zijn van de monumentale omgeving waarin we werken.

Bij het restaureren stellen wij het monument centraal, zodat de sfeer, het karakter, de architectuur, de gebruikte materialen, de ornamenten bepalend zijn.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het restaureren of renoveren van uw pand ? Neem dan eens vrijblijvend contact op.